Es continua la vaga d’ambulàncies degut a les retallades…

… amb poc ressò mediàtic en els mitjans de comunicació més convencionals. Això em comentava fa uns dies un company al twitter i de fet si fem una cerca ràpida al Google amb “vaga ambulàncies” podem veure com tot i que surten mitjans habituals com TV3, El Periódico o l’Avui hi ha algun apunt en algun cas antic i prou. Adjunto la notícia de l’Agència Catalana de Notícies:

ACN / BARCELONA Els sindicats i el Tribunal Laboral no han arribat a cap acord a la reunió celebrada aquest dijous, segons ha explicat a l’ACN el responsable de transport sanitari de la UGT de Catalunya , Lluís Pérez. Així, els representants dels treballadors mantenen la convocatòria de vaga indefinida a partir del 26 de juliol en el sector del transport sanitari urgent. Està previst però que els sindicats es trobin aquest divendres amb algun representant del Departament de Salut per tal d’avançar en la negociació. Pérez ha explicat que la seva principal demanda és que no s’apliquin retallades en aquest àmbit ja que el que queda repercutida és la qualitat de l’atenció.
A banda d’aquesta vaga, el passat dimarts el transport sanitari tant urgent com no urgent va iniciar una vaga de quatre dies que finalitzarà demà. Pérez ha considerat “molt desafortunades” les declaracions del conseller de Salut, Boi Ruiz, durant els darrers dies sobre aquesta qüestió i ha criticat que “sembla que no vagi amb ell” l’assumpte.

El conseller va destacat aquest dimecres la “irracionalitat” que, per a ell, suposa que s’hagi convocat una vaga indefinida en el transport urgent per “defensar el malat” i “es punxen rodes d’ambulàncies” i “s’impedeix” la circulació d’ambulàncies “amb piquets”.

El portaveu ha desmentit aquestes acusacions, que s’han reiterat aquest divendres per part de la patronal La Unió Catalana d’Hospitals, que a través d’un comunicat ha assegurat que s’estan produint “boicots i retencions” als vehicles que realitzen els serveis mínims, especialment a les comarques del Vallès. La Unió ha lamentat “la situació de conflicte” i ha encoratjat a les parts a arribar a un acord, tot posant-se a la seva disposició.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s