Signatures per un canvi en la reforma electoral

Les eleccions generals del 20N    es desenvoluparan sota una Llei Electoral que ja era escandalosament    antidemocràtica. Però en aquesta ocasió hi ha una nova i gravíssima    retallada antidemocràtica fabricada pel PSOE i el PP, amb el suport    de CiU i el PNB. Es tracta d’una reforma de la Llei Orgànica de    Règim Electoral General (LOREG) aprovada el passat 28 de gener que    obliga a tots els partis i coalicions que no tinguin representació    parlamentària a recollir el 0’1% de les firmes de les persones amb    dret a vot de cada circumscripció. Així, una candidatura que es    volgués presentar a les 51 circumscripcions de l’Estat espanyol    hauria de recollir més de 35.000 firmes, i una que es volgués    presentar a les quatre circumscripcions de Catalunya, més de 5.400,    convenientment ponderades per província, i presentar-les en el    periode comprès entre el 27 de septembre, data oficial de    convocatòria de les eleccions, i el 17 d’octubre plaç límit per a    l’entrega de les candidatures.

Aquesta mesura busca excluir de la participació electoral a un  sector molt important de la ciutadania que no s’identifica amb els      actuals partits parlamentaris i suposa un gravíssim atac als drets      democràtics bàsics, que s’afegeix a les retallades socials que    ja estem patint.
Per aturar aquesta involució democràtica i exigir la derogació    d’aquesta disposició de la LOREG s’ha posat en marxa una campanya de    recollida de signatures.
Firma contra la reforma antidemocràtica de la Llei Electoral:

http://www.20nlibreparticipacion.org
Volem unes eleccions lliures!
Passa-ho!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s