Crònica de Dempeusperlasalutpública en les darreres 48 hores

Els últims dies no ens donen massa esperances de canvis. Del internacional al local ens hem assabentat de:

– Mario Draghi, ex-directiu de Goldman-Sachs, si aquesta empresa privada a la qual li han donat la potestat de controlar el món i decidir les condicions de vida de milions de persones, serà el nou president del Banc Central Europeu. En fi, sense comentaris.

– La Conselleria de Salut de la Generalitat de Catalunya anuncia que pretendre retallar en 77 milions d’euros la despesa sanitària fins a final d’any. Òbviament, consideren que la millor manera de fer-ho és retallar el gran sou que els professionals sanitaris cobraven en aquesta comunitat autònoma. Per fer-nos encara millor una idea del país en què vivim, ens assabentem que Novacaixagalicia indemnitzar amb 23.600.000 d’euros a 3 ex-executius, repeteixo 3 (sí, 23.600.000 per a 3). És a dir, 3 persones van cobrar després arruïnar una entitat financera una quantitat que suposa una tercera part del que se li pretén estalviar a tota la sanitat catalana. Alguns consideren que els ciutadans del carrer hem de ser realment subnormals.

– Els metges de 8 hospitals de l’Institut Català de la Salut (ICS), s’han posat d’acord, i això sí que ha de ser notícia, i han realitzat una roda de premsa conjunta, qualificant la situació com insostenible i acusant a la Conselleria de maquillar les llistes d’espera. Mentre el Sr Boí Ruiz en la seva realitat paral.lela diu que els usuaris estan cada vegada més satisfets i per descomptat La Vanguardia l’ajuda a difondre aquest comentari com a categoria de veritat absoluta. Alguns han de dormir cada nit amb la consciència ben tranquil …

– Segons ens comenten, els metges de l’Hospital Moisès Broggi, que no pertany a l’ICS sinó a la XHUP (xarxa d’hospitals d’utilització pública) han decidit convocar vaga indefinida en protesta pels últims acomiadaments.

Font: Grup de Defensa de la Sanitat Pública (AcampadaBCN – Salut)

http://dempeusperlasalut.wordpress.com/2011/10/05/cronica-de-las-ultimas-48-horas-otono-caliente-en-cataluna/

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s