Anticapitalistes, nova proposta política pel 20N

Anticapitalistes presenta les candidatures de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona
Milers de persones ho han fet possible!

La candidatura Anticapitalistes va presentar el passat dilluns 17 de setembre les candidatures de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona després d’haver obtingut els milers d’avals necessaris que la nova i antidemocràtica Llei Electoral exigeix per a poder presentar una llista. Amb només quinze dies, i gràcies a la implicació i esforç de moltes persones que volen fer possible aquesta candidatura, hem aconseguit 7.568 signatures de suport a la província de Barcelona, 810 a Girona , 580 a Lleida , i 820 a Tarragona.

Anticapitalistes busca ser una veu alternativa a les properes eleccions al marge dels partits tradicionals i planteja clarament la necessitat de canviar el món de base.

La llista de la circumscripció de Barcelona està encapçalada per Esther Vivas, activista que ha estat vinculada al moviment antiglobalització, al moviment ecologista i al moviment de cooperatives de consum agroecològic i per la sobirania alimentaria. Col.labora habitualment amb varis mitjans de comunicació i és també autora de diversos llibres i articles sobre moviments socials. Actualment participa en les lluites socials contra la crisi i les retallades. Vivas va seguida a la candidatura per Òscar Simón Bueno, de 35 anys i per Josep Lluís del Alcazar, de 55 anys, ambdos professors de secundària i activistes contra les retallades. L’històric dirigent camperol Pep Riera, exsecretari general d’Unió de Pagesos i impulsor del moviment per les consultes sobiranistes, ocupa el quart lloc de la llista.

A Lleida, el cap de llista és Jordi Creus, de 27 anys i professor de secundària. Vanessa Mercadal, de 32 anys, treballadora social en l’àmbit de la violencia vers la dona i activista feminista, encapçala la candidatura a Girona i Laura Palau Benítez, de 35 anys, educadora social i activista per la cooperació al desenvolupament obre la llista a Tarragona.

Col.labora amb la candidatura anticapitalista!

El 20N desobeeix. Dóna suport als i a les anticapitalistes!


Segueix la candidatura al facebook i al tuitter
http://www.facebook.com/revoltaglobal
@revoltaglobal

Segueix Esther Vivas al facebook i al tuitter

http://www.facebook.com/pages/Esther-Vivas-Esteve/167060536661732
@esthervivas


Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s