Manifestacions del sindicats públics en contra de les #retallades

El passat dimecres 14 es van manifestar arreu del país diferents representants i treballadors de la Generalitat per fer públic el seu malestar contra les retallades.

A Girona uns 1.500 treballadors de l’administració de la Generalitat de Catalunya es van manifestar. A dos quarts de 6 de la tarda, els empleats estaven convocats pels sindicats CCOO, UGT i IAC a una concentració a les portes de la delegació del Govern però van acabar recorrent els carrers de la ciutat. Entres proclames com ‘No a la retallada de drets’ o ‘Sí als serveis públics’, els manifestants han demanat la dimissió del president Artur Mas i també del conseller de Salut Boi Ruiz perquè consideren que són “injustos” a l’hora d’aplicar ajustos en detriment dels serveis públics. Enllaç a AraGirona.

La manifestació dels funcionaris a Lleida contra les retallades de la Generalitat convocada pels sindicats va reunir entre 1.500 i 2.000 persones.  La manifestació va començar a la plaça Ricard Vinyes i ha continuat cap a la delegació de la Generalitat, passant pel rectorat de la Universitat de Lleida.  Els bombers portaven una pancarta en què podia llegir-se ‘Fixa’t en el que cobra Puig’, i detallava el repartiment de 260.000 euros. Enllaç a EuropaPress.

Les mobilitzacions es van donar a les quatre capitals catalanes i Tortosa organitzades pels sindicats de la Taula negociació de la funció pública –CCOO, UGT i IAC– contra les retallades del Govern en aquest àmbit.

Plaça Sant Jaume (BCN). Font: CCOO

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s