El govern del PP amenaça a Facua per la seva campanya contra les retallades

 L’associació Facua-Consumidors en Acció serà exclosa del Registre Estatal d’Associacions d’Usuaris si no retira de la seva web campanyes contra les retallades que afecten educació i sanitat, segonsla carta que ha enviat a aquesta entitat la secretària general de Sanitat i Consum, Pilar Farjas.

Farjas, que presideix l’Institut Nacional de Consum, considera que Facua s’ha estat extralimitant en les seves funcions amb la campanya denominada “vaga de consum”, en què va demanar que el 19 de juliol no es consumís en protesta per la pujada de l’IVA, i en altres campanyes contra les retallades que afecten serveis públics com la sanitat i l’educació. (…)

El portaveu de Facua, Rubén Sánchez, ha dit que “per obligació i convicció moral” no desistiran en la seva defensa de la sanitat i l’educació pública i, en entre altres assumptes, en el seu rebuig a la pujada de l’IVA, i ha advertit que si són exclosos del registre d’associacions d’usuaris recorreran als tribunals. (…)

Sobre el requeriment ha afegit que la carta “té un contingut matusser, incapaç d’argumentar l’inargumentable; és una censura que pretén anar més lluny del que cap govern ha anat; en 30 anys hem patit discriminacions i retirada de subvencions però mai s’ha arribat a aquest extrem”.

“Ni cedirem al xantatge, ni deixarem de cridar a la mobilització als ciutadans”, ha afegit el portaveu, que també ha assegurat que l’eventual sortida de Facua dels Consells Consultius i la retirada de subvencions no “enfonsaran l’associació, sinó que la faran més forta”, ja que el seu finançament també recau en els seus socis.

Font: El Punt Avui

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s