L’ONU acusa Rajoy de portar a la pobresa al 21,8% dels habitants de l´Estat Espanyol

Les retallades del Govern i l’envergadura de la crisi a Espanya han encès totes les alarmes a les Nacions Unides. L’últim informe del Comitè de Drets Econòmics i Socials i Culturals (CDESC) de l’ONU critica sense embuts la configuració aprovats que, denúncia, «perjudiquen de manera desproporcionada» als més desfavorits. L’estudi és anterior a l’últim paquet de retallades aprovat per Rajoy.

El comitè assegura que està «preocupat» per la «reducció dels nivells de protecció» provocada per «les mesures d’austeritat». Retalls que estan «perjudicant de manera desproporcionada» a «els grups desafavorits i marginats», entre els quals cita a dones, nens, persones amb discapacitat, «els adults i els joves desocupats», la gent gran, els gitanos, els immigrants i els sol · licitants d’asil.

Segons l’estudi, s’està produint un increment «considerable» de l’índex de persones en risc de pobresa, fins al punt que el 21,8% de la població viu ja per sota d’aquest llindar. I un de cada quatre menors d’edat pertanyen a aquest grup.

Font: La Voz de Galicia (traduït per CGT)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s