El pensament de l’1%: Gina Rinehart, la dona més rica del món

L’empresària australiana Gina Rinehart, considerada per la revista local ‘Business Review Weekly’ com la dona més rica del món, encara que segons la revista ‘Forbes’ ocuparia el quart lloc, ha desencadenat la polèmica a Austràlia a l’afirmar que aquells que es queixen de la seva situació i envegen els rics haurien de treballar fort i passar menys temps als bars.

Rinehart, de 58 anys, amb una fortuna que es calcula en uns 18.000 milions de dòlars (14.515 milions d’euros), critica en un article publicat a la revista ‘Australian Resources and Investments’ les polítiques “socialistes” d’elevats impostos, que, segons el seu parer, no contribueixen a generar llocs de treball i fan fugir els inversors cap a altres destins.

“Si volen ajudar els pobres i les següents generacions, donin la benvinguda a les inversions. Com a prova, mirin l’alternativa. Es diu Grècia”, defensa la magnat australiana, que, paradoxalment, va heretar gran part de la seva fortuna.

“Els milionaris i multimilionaris que decideixen invertir a Austràlia són en realitat els que més ajuden els pobres i els nostres joves”, afegeix Rinehart, que considera que “no hi ha un monopoli per convertir-se en milionari”.

“Si tenen enveja d’aquells que tenen més diners, que no s’asseguin a lamentar-se, que facin alguna cosa per guanyar més diners per si mateixos, que passin menys temps bevent, fumant i passant-s’ho bé, i més treballant fort”, postil·la.

Font: El Periódico

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s