Els sindicats alerten que amb la nova llei d’Eros públics es poden perdre 117.000 treballadors

Catorze sindicats representants dels treballadors de l’Administració Pública de Catalunya han alertat que l’entrada en vigor el 31 d’octubre d’una normativa que desenvolupa la Reforma Laboral del Govern espanyol pot posar en perill 117.000 llocs de treball de personal laboral.

Així ho va explicar en una roda de premsa a Barcelona la portaveu de CCOO d’Ensenyament, Montse Ros, acompanyada per sindicats del ram com UGT, Anpe, Aspec-Sps, Csif, Iac, Usoc, i també d’altres disciplines com Metges de Catalunya, Gestha i Siat –Hisenda–, Staj –Justícia–, Satse i Usae –Infermeria–, els qui han rubricat un manifest que convoca a manifestar-se aquest dijous a les 17.30 hores.

Segons Ros, la recent norma pot extingir contractes del personal laboral amb l’aplicació d’Expedients de Regulació d’Ocupació (ERO), sense oferir alternatives com la reducció de jornada o sou, i ha pronosticat que el col·lectiu més afectat poden ser els docents de suport a alumnes amb discapacitat de les escoles, i, en les universitats, els professors associats i el Personal Docent d’Investigació (PDI). (…)

Font: Europapress

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s