ERO de Paradores a Catalunya

A Catalunya els paradors d’Aiguablava, Arties, Cardona, la Seu d’Urgell, Vic, Sau i Viella, que, segons els plans inicials, tancarien cinc mesos ara només deixaran d’estar oberts els 40 dies corresponents al tancament vacacional.

Pel que fa als tancaments de restaurants de Paradors, el president del comitè (Enrique Sánchez-Camacho) ha dit que finalment seran 13, encara que als establiments que es vegin afectats per aquesta mesura es va a ampliar l’oferta de cafeteria i de les tavernes de restauració. Els altres tres restaurants que es preveia tancar amb els anteriors han vist substituïda aquesta mitjana per tancaments temporals, de forma que tancaran cinc mesos a l’any a l’hora del dinar, si bé també veuran ampliada l’oferta de la seva cafeteria.

En l’acord pactat entre sindicats i empresa es recullen mesures de flexibilitat laboral, amb l’elaboració d’un calendari de torns, horaris i dies de descans amb un mes d’antelació; 400 treballadors veuran reduïda la seva jornada laboral en un 25%, i s’eliminen alguns complements salarials i retribucions variables, i els dos dies d’assumptes propis de lliure disposició que tenien els treballadors.

Els acomiadaments a tot l’Estat afecten a 350 treballadors.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s