Penyora fiscal contra la corrupció

Els objectius de la penyora són aconseguir que la llei reconegui i apliqui el dret a una total transparència del sector públic i dels seus alts càrrecs, que administren els diners del poble.

  • Que la “Llei per la transparència” que s’està tramitant al Parlament inclogui la Casa Reial, els partits, les fundacions dels partits i els sindicats.
  • Que es tramiti com a Llei Orgànica, amb majories àmplies, i que, per tant, reconegui l’accés a la informació com un dret fonamental.
  • Què inclogui l’obligació dels alts càrrecs, com a servidors públics, d’emprar només diner personalitzat (targetes i transferències) i a perseguir penalment l’ús del diner en efectiu, que és diner negre.

En definitiva, un ple i efectiu reconeixement del dret d’accés a la informació com a dret universal, amb la publicació pro activa de tota la informació de l’administració pública, especialment amb la publicació on line dels pressupostos del sector públic i de la seva execució, i amb l’obligació de que totes les operacions econòmiques del sector públic i dels seus càrrecs siguin fetes amb diner personalitzat i transparent – targetes i transferències – que deixi rastre, i que no es facin amb efectiu.

Es tracta d’ingressar una quantitat, per exemple 20€, en concepte de Penyora Fiscal, a la Caixa de Dipòsits en qualsevol oficina de l’Agència Tributària de Catalunya.

No es deixa de pagar aquesta quantitat, sinó que es consigna, es fa un dipòsit a compte, fins que s’acompleixi l’objectiu de la campanya de desobediència civil: la total transparència pública de l’ús dels nostres diners.

En el moment que es consideri que s’ha aconseguit l’objectiu de la transparència, cadascú podrà recuperar els diners consignats en la Caixa de Dipòsits i pagar-los a Hisenda, sense sancions ni recàrrecs. (vg“Guia pràctica de com fer la Penyora fiscal”).

Font: http://www.cridadesobediencia.cat/

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s