La PAH va demanar als jutjats l’anul·lació de centenars de processos de desnonament

Diferents representants de la PAH i afectat per desnonaments es van manifestar el 26 de març davant dels jutjats de Catalunya i a la Ciutat de la Justícia. Els afectats han presentat un formulari en el qual demanen l’anul·lació del seu procés després de manifestar-se davant dels jutjats darrere la pancarta ‘Desnonament il·legal, govern criminal’. La plataforma ha iniciat una campanya de presentació massiva de demandes de petició de nul·litat dels processos d’execució hipotecaris en jutjats d’arreu de l’Estat. Aquesta petició es basa en la sentència del Tribunal de la Unió Europea.

La portaveu de la plataforma ha declarat durant la protesta a la Ciutat de la Justícia que “la ciutadania està fent el que hauria de fer el govern”. En relació amb la sentencia de la Unió Europea, ha afegit que “la sentència diu que el procés és il·legal i vulnera els drets humans”. Per tant, Colau veu “insòlit i inexplicable que el govern espanyol encara no hagi decretat l’aturada dels desnonaments”. La posició que defensen des de la PAH és que “els jutjats actuïn en conseqüència al clam popular”.

En canvi, el PP només promet respectar l’esperit de la ILP hipotecària i no ha explicat que passarà amb les propostes més importants de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) com la dació en pagament, la moratòria i el parc de lloguer social.

 

Fonts: Diari Ara (26/03/13), El Periódico (03/04/13)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s