Manifest dels iaioflautes i la PAH davant la Ciutat de la Justícia

El passat 22 d’abril 80 jubilats, 100 membres de la PAH i treballadors dels jutjats i d’altres col·lectius socials, van ocupar el vestíbul de la Ciutat de la Justícia de Barcelona per denunciar “la injustícia de la Justícia”.

En el manifest entregat denuncien: “Fa gairebé cinc anys que convivim amb un capitalisme desenfrenat que no accepta límits. Que avança sense pudor i que aspira a mercantilitzar-ho tot”. Després d’assenyalar que la societat viu amb por “de ser desnonada, perdre la feina, no poder pagar els deutes, ser detinguda en una manifestació”, els iaioflautes denuncien que el capitalisme neoliberal “no tolera els límits jurídics, no tolera els drets, no tolera les lleis, tret que siguin les seves pròpies lleis, les que beneficien els bancs, els grans evasors fiscals i la fosca trama de la ‘cleptocràcia'”.

Els manifestants, entre els quals també hi havia la portaveu de la PAH, Ada Colau, han acusat la Justícia de “carregar contra els febles i callar contra els forts: La culpabilitat de les sardines i la impunitat dels taurons, com deia la gran Rosa Luxemburgo”.

“Per això ofega l’Estat social, mentre liquida béns comuns, munta l’Estat penal, l’excepcionalitat punitiva, la vigilància contínua (…), la policia a tot arreu, la justícia enlloc (…) la repressió pura i dura contra els exclosos i contra els dissidents”, critiquen els iaioflautes. Els concentrats a la Ciutat de la Justícia han denunciat “més contundència policial i judicial” i “iniciatives repressives” en què rivalitzen PP i CiU, que “criminalitzen qualsevol veu que discrepi”.

Font: El Periódico

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s