Ocupació de pisos a Sabadell

La PAH va ocupar el dia 14 d’abril un edifici de 40 pisos a Sabadell, el tercer d’aquest tipus. Aquesta edificació portava quatre anys acabada i no s’havia aconseguit vendre cap pis. Els seus promotors, l’antiga Caixa Penedès, havien estat una de les entitats sanejades amb diner públic, després d’integrar-se al grup BMN.

Concretament, aquest grup va rebre 730 milions d’euros de diners dels contribuents. I l’antic president de Caixa Penedès, Ricard Pagès, està imputat pel robatori de més de 30 milions d’euros mentre era president d’aquesta entitat.

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de Sabadell (PAH) va donar llum verda a vuit famílies perquè es traslladessin al bloc de pisos ocupat al carrer de Sant Ferran de Sabadell.L’assemblea de l’entitat ha valorat els casos de més extrema necessitat per assignar-los una nova llar. Es tracta de famílies que han estat desnonades i que ja havien esgotat totes les vies possibles de negociació per intentar aconseguir un lloguer social.

Precisament, la PAH de Sabadell està negociant aquests dies la sortida del lloguer social per a dues famílies més. En el cas de no aconseguir-ho, la plataforma també les inclouria en la llista de casos greus que es podrien traslladar pròximament al bloc ocupat.

Font: L’Accent, El Periódico,

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s