Professors interins passen la nit a la Sagrada Família en protesta contra la llei Wert i les retallades

Un grup de professors interins van passar la  nit del 24 al 25 de maig a la Sagrada Família de Barcelona, per protestar pel projecte de  llei d’educació aprovat pel Govern i també contra la política educativa  de la Generalitat.

Un grup dels  participants en la protesta, convocada per l’Assemblea Groga contra les  retallades i les reformes en el sector educatiu, han passat la nit al  recinte religiós en una tancada simbòlica que han decidit abandonar  pacíficament aquest matí.

L’objectiu del tancament era  protestar per les reformes educatives que planteja el govern central i,  al mateix temps, per la política educativa de la Generalitat a través de  la llei d’educació de Catalunya, que els professors consideren  precedent de l’anomenada  “llei Wert”.

La tancada a la  Sagrada Família de Barcelona ha coincidit amb la del rectorat de la UB, que mig centenar d’estudiants i professors van ocupar des de dijous a la nit en protesta per les retallades pressupostàries.

Els Mossos d’Esquadra han desallotjat poc després de les tres d’aquesta matinada el vestíbul del rectorat, situat a l’històric  edifici de la plaça Universitat de Barcelona.

Font: Ara

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s